Over ons

Aannemersbedrijf J. Kampert is 28 februari 1977 opgericht als eenmanszaak. Als tweede personeelslid (1985) kwam G. Kampert in dienst, die vanaf 2006 mede-eigenaar is. De bedrijfsnaam werd toen veranderd in Aannemersbedrijf J&G Kampert. Door toenemende werkzaamheden en het opzetten van een eigen productielijn voor kozijnen, ramen en deuren is het personeelsbestand uitgebreid en werken er nu 17 mensen, waarvan 5 leerlingen. Wij zijn een door Fundeon erkend leerbedrijf waardoor wij deze leerlingen kunnen opleiden.

Ons personeel is kundig, betrouwbaar en vakbekwaam. Dit vertaalt zicht in klantvriendelijke omgang met de opdrachtgever, een efficiƫnte aanpak en het leveren van het verwachte resultaat. Zij weten hoe belangrijk dit is. Klaar staan voor elkaar, voor de opdrachtgever en het bedrijf.

Als bedrijf richten wij ons op het nieuw bouwen, verbouwen en restaureren/renoveren van woningen, bedrijfspanden maar ook het bouwen van een veranda en buitenverblijven e.d. Men vertrouwt op J&G Kampert vanwege onze ervaring en kennis waardoor we uiteenlopende en bijzondere opdrachten realiseren. We pakken het werk op een professionele manier aan waarbij het motto is: afspraak is afspraak.

  • Geurt Kampert van KAMPERTBOUW

Waarom kampert

Wij denken met u mee, voor het mooiste resultaat!

  • Veelzijdig bedrijf, gespecialiseerd in verbouw, aanbouw en restauratie.
  • Jonge mensen gekoppeld aan senioriteit
  • Bijscholing d.m.v opleidingen, cursussen en trainingen
  • Duurzaam bouwen