Team KAMPERTBOUW 23

Het kan,
met KAMPERTBOUW

We beschouwen
elk project als een kans
om onszelf te overtreffen

Bekijk onze inspirerende projecten

Op het eerste gezicht zie je vooral de praktische, nuchtere instelling van ons team. Kijk je aandachtiger, dan ontdek je al snel hoe diep de passie voor bouwen en verbouwen zit. Met onze creativiteit en vakmanschap zijn we in staat om voortdurend te verrassen met uitdagende bouwoplossingen.

Hierdoor realiseren we bouwprojecten die niet alleen inspirerend zijn, maar ook realistisch en toekomstbestendig. Hoe complex, extravagant of ongebruikelijk je bouwvraag ook is: "Het kan, met KAMPERTBOUW."

We beschouwen elk project als een kans om onszelf te overtreffen, om steeds de beste oplossing te bieden voor elke situatie. Duurzame kwaliteit en innovatie zijn voor ons belangrijke thema's. We streven niet alleen naar esthetische perfectie, maar ook naar verantwoord bouwen en mensgericht werken.

Snel reageren, afspraken nakomen en communiceren met korte lijnen vinden wij vanzelfsprekend. Dit evenwicht tussen ervaring en vooruitstrevendheid brengt balans en stabiliteit in ons team en in elk project. En dat al sinds 1977.

Gerrit van Veldhuizen

"Tevreden klanten behalen doen we samen. Als een team."


"Het zijn vakmensen met hart voor de zaak en hun werk."

Historie gekenmerkt
door ontwikkeling

KAMPERTBOUW is het bedrijf van Gerrit van Veldhuizen. In 2022 nam hij de zaak, die Jaap Kampert in 1977 oprichtte, over van Geurt Kampert. Trots op alles wat in de achterliggende jaren is bereikt, is ervoor gekozen om de bedrijfsnaam te behouden. 

Groei en doorontwikkelen op alle fronten is kenmerkend voor de historie van KAMPERTBOUW. Samen met ons gedreven team van inmiddels zo'n dertig professionals zetten wij deze lijn graag voort.

Wij zijn
gecertificeerd
& een erkend
leerbedrijf

Mens-gerichtheid zit in ons
karakter verankerd

Een perfect eindresultaat ontstaat door elkaar volledig te begrijpen. Persoonlijk contact is bij ons daarom essentieel. De projectleider betrekt je pro-actief, vanaf de start tot aan de oplevering. De communicatie verloopt via korte lijnen en informele overleggen. Dit doen we om effici├źntie, prijs en kwaliteit te optimaliseren, maar vooral omdat mensgerichtheid verankerd zit in het karakter van KAMPERTBOUW.

Dat kunnen wij wel zeggen, maar is het niet veel beter als je dit zelf ervaart? Maak daarom gerust vrijblijvend kennis.

0

werknemers

0

jaar actief

0

score op bouwnu.nl